O nama

SYS Company d.o.o. je privatna bosanskohercegovačka IT kompanija osnovana 1999. godine. Od samog osnivanja, etablirao se kao istinski value added distributer sa ciljem da svojim partnerima pruži najveći mogući kvalitet proizvoda i usluga, što je i danas osnovna odlika kompanije. SYS Company za svoj zadatak prvenstveno ima razvijanje povjerenja, partnerstva i potražnje za proizvodima svojih principala, a na tom putu ulažemo u razvoj i oplemenjivanje tržišta, podstičući razumjevanje proizvoda od strane partnera i krajnjih korisnika.

Već u prvoj godini poslovanja, SYS Company je postao autorizirani Cisco Systems distributer za Bosnu i Hercegovinu, da bi već u drugoj godini poslovanja dobili status autoriziranog Microsoft distributera za Bosnu i Hercegovinu. Distibucijski portfolio širimo 2003. godine, kada smo upotpunili našu ponudu sa infrastrukturalnim rješenjima kompanije Rittal, dok smo 2007. godine započeli saradnju i sa francuskim proizvođačem rješenja za besprekidno napajanje Infosec.

Prepoznati kao istinski value added distributor, 2008. godine postajemo autorizirani distributer EMC2 za Bosnu i Hercegovinu. Danas je ova distribucija proširena sa DellEMC value portfoliom.

2017 godinu započinjemo sa distribucijom proizvoda iz scanning and printing portfolija Honeywell, još jednog svjetski poznatog proizvođača.

Kao value added distributor, SYS Company svojim partnerima omogućava presales usluge, isporuku proizvoda sa lagera u Sarajevu, direktnu komunikaciju sa proizvođačem, kao i postsales usluge, koje nerijetko uključuju servisiranje opreme i obezbjeđenje rezervnih dijelova za isporučenu opremu.

Kako Vam možemo pomoći?

Ukoliko trebate asistenciju kontaktirajte naš ured. Bićemo sretni da pomognemo.