Microsoft

Microsoft je već dugo vremena jedna od vodećih kompanija u IT svijetu. Gigant iz Redmonda je osnovan 1975. godine i u sljedeće dvije decenije su osvojili svjetsko tržište sa svojim softverskim rješenjima od kojih su najpoznatiji MS-DOS, Microsoft Windows i Microsoft Office. Danas, Microsoft je jedan od vodećih kompanija na polju cloud baziranih servisa, koji omogućavaju jednostavnu online upotrebu Microsoft najpoznatijih desktop, serverskih, kolaboracijskih I razvojnih platformi.

SYS Company je autorizirani Microsoft distributer i Large Account Reseller za Bosnu i Hercegovinu, sa bogatim iskustvom u planiranju i dizajniranju rješenja baziranih na Microsoft tehnologijama. Naše stručno osoblje je u mogućnosti pružiti najkvalitetnije preporuke i opcije za licenciranje Microsoft proizvoda, bilo da se radi o on-premise ili online rješenjima.

Programi količinskog licenciranja

Ako se prvi put susrećete s Microsoftovim programima količinskog licenciranja, a tražite najbolje rješenja za svoje poslovanje, pomoći će vam prikaz programa količinskog licenciranja. Ako već posjedujete licencu za Microsoftove proizvode, saznajte pojedinosti o Software Assurance pogodnostima te saznajte više o mogućnostima koje će vam omogućiti praćenje najnovijih izdanja našeg softvera.

Enterprise Agreement
Microsoft® Enterprise Agreement je program količinskog licenciranja namijenjen firmama s više od 250 računara.

Open Value Subscription – OVS
Program Open Value Subscription (OVS) je Microsoftov program licenciranja koji za razliku od drugih Microsoftovih programa količinskog licenciranja, kompaniji omogućava standardizaciju poslovanja i pretplatu na najnovije verzije softvera.

Open License – OLP
Microsoft Open License je program količinskog licenciranja namijenjen korporacijskim, državnim, dobrotvornim i akademskim organizacijama koje naruče najmanje 5 licenci.

 

Cloud bazirana rješenja i licenciranje

Kratki opis Microsoft cloud-baziranih servisa i načina njihove konzumacije možete naći na slijedećim linkovima:

KONTAKT ZA MICROSOFT


Dalida Breški
Prodajni manager
+387 33 931 022
Emir Hulusić
Voditelj edukacijskog centra / Asistent za marketing
+387 33 931 027
Ninela Čaušević
Asistent prodaje
+387 33 931 027
Omar Kudović
Sistem inžinjer
+387 33 931 036
Edin Mekić
Sistem inžinjer
+387 33 931 033
Alen Telibećirović
Sistem administrator
+387 33 931 034