fbpx

Cisco Umbrella

Cisco Umbrella je cloud-based security platforma koja trenutno pruža najsigurnije, najpouzdanije i najbrže internet iskustvo za preko 100 miliona korisnika u svijetu dnevno. Konkretno, riječ je o DNS baziranoj sigurnosnoj platformi koja predstavlja prvu liniju odbrane korisnika od potencijalnih sigurnosnih prijetnji na globalnoj internet mreži i omogućava da se iste eliminišu prije samog uspostavljanja konekcije prema potencijalnim malware internet destinacijama.

DNS tehnologija se nalazi u jezgru svake web konekcije i preduvjet je za ostvarivanje bilo kakve Internet komunikacije. Fokusirajući se upravu na DNS kao ključan protokol, Cisco je putem svoje Cisco Umbrella tehnologije korisnicima obezbjedio vrhunsku  sigurnost i visoke performanse prilikom svakodnevne razmjene podataka sa globalnom Internet mrežom, uz veoma jednostavno upravljanje i monitoring.

Preporučeni video: https://learn-umbrella.cisco.com/product-videos/cisco-umbrella-overview;

 https://www.youtube.com/watch?v=Yfwi26mOlKg

Više informacija na: https://umbrella.cisco.com

Molimo Vas da se ne ustručavate da nas kontaktirate ukoliko trebate više detalja ili savjeta kako zaštititi korporativne resurse i osigurati pouzdan i siguran udaljeni rad za Vaše zaposlene.

Želimo Vam odlično zdravlje, vedar duh i siguran pristup resursima kompanije i internetu!

Vaš SYS Company tim.

Budite na vrijeme informisani o našim uslugama i akcijama.

Prijavite se na našu mailing listu: