fbpx

PRIJAVA NA STARLIGHT SHOW 09. oktobar - Hotel Hills Dahua Starlight Show

Dahua Starlight Show u Sarajevu!

09. oktobar 2019. godine.

Izuzetno nam je zadovoljstvo predstaviti vam i pozvati vas na prvi Dahua Starlight Show-u Bosni i Hercegovini, koji će se održati u srijedu, 9. oktobra 2019. godine u Hotelu Hills Sarajevo sa početkom u 9.30 sati.Organizator ovog događaja, prvog ovakve vrste u BiH, je SYS Company d.o.o. Sarajevo, autorizovani Dahua Technology distributer za Bosnu i Hercegovinu.

Na Starlight Show-u napravit ćemo jedan pregled tehnologije i portfolija Dahua Technology sa akcentom na naprednim tehnologijama, a jedna od sesija bit će cijela posvećena PTZ kamerama i inovacijama u tom polju.Kroz ovo nezaboravno iskustvo vodit će nas Jacek Weglarz, Training Manager i svojevrsni Brand ambasador Dahua Technology, te svojim inovativnim nastupom opravdati ovom događaju epitet šoua.

Pridružite nam se i upoznajte se sa novitetima u portfoliju kao i trendovima koji, zahvaljujući Dahua Technology i SYS Company d.o.o., neće zaobići ni naše tržište.

Radujemo se još jednom zajedničkom druženju i osnaživanju kontakata i saradnje.

Učešće na Dahua Starlight Show je besplatno, uz obaveznu prijavu.

Za sve dodatne informacije budite slobodni kontaktirati nas.

Vidimo se!

Program Dahua Starlight Show

09.30 – 10.00 Registracija učesnika
10.00 – 10.10 Uvodni govor Jacek Weglarz
10.10 – 11.40 It’s easy to start By Jacek Weglarz Training Manager & Evangelist at Dahua Technology
11.40 – 12.00 Pauza za kafu
12.00 – 13.30 Pro Series By Jacek Weglarz Training Manager & Evangelist at Dahua Technology
13.30 – 14.30 Ručak
14.30 – 16.00 PTZ By Jacek Weglarz Training Manager & Evangelist at Dahua Technology

Predavač

jacek

Jacek Weglarz, Training Manager & Evangelist at Dahua Technology

Jacek Weglarz posljednju godinu radi kao Brand ambasador, Technical trainer i svojevrsni Showman za Dahua Technology Co. LTD. Svoje višegodišnje iskustvo gradio je u kompaniji ACTi Corporation gdje je radio na pozicijama Training Managera, Senior Sales Managera za Poljsku, UK, Irsku, Italiju i Maltu te kao Content Marketing Manager. Njegova zaduženja uključivala su mentorstvo novih zaposlenika, nadzor i širenje odnosa s klijentima, te vođenje tima online prodaje. Jacek se školovao na Univerzitetu nauke i tehnologije u Krakowu, a stekao je i magisterij iz menadžmenta na Ekonomskoj akademiji. U okviru programa razmjene godinu proveo je usavršavajući se na Tajvanu zbog čega tečno govori Poljski, Engleski, Kineski i Mandarinski.

Mjesto i vrijeme održavanja prezentacije

Hotel Hills Sarajevo Congress & Thermal Spa Resort
Adresa: Butmirska cesta 18, 71000 Sarajevo
Vrijeme: 09.10.2019. godine, 09.30 – 16.00h

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem:

E-mail: hilmija@sys.ba, Tel: 033 931 000

Reference

SYS Company d.o.o. je bosanskohercegovačka IT kompanija osnovana 1999. godine. Od samog osnivanja, etablirao se kao istinski value added distributer sa ciljem da svojim partnerima i korisnicima pruži najveći mogući kvalitet proizvoda i usluga, što je i danas osnovna odlika kompanije.

Naše višegodišnje iskustvo u distribuciji, analizi poslovnih i IT procesa, te implementaciji IT rješenja smo sticali kako kod malih, tako i kod srednje velikim i enterprise kompanijama unutar različitih grana poslovanja kao što su telekomunikacije, proizvodnja, bankarstvo, osiguranje, distribucija, maloprodaja i vladine institucije.

Izvrsnost je ono što nas istinski pokreće. Vodeću poziciju na tržištu gradimo na stručnosti našeg prodajnog i inžinjerskog kadra, praćenju postojećih i kreiranju novih trendova na IT tržištu, kao i na pružanju podrške poslovnim procesima i sistemima naših partnera i korisnika.

Naša misija je razvijanje povjerenja i partnerstva, a naš primarni zadatak je razvijanje potražnje za proizvodima i rješenjima svojih principala, te profesionalnim uslugama našeg iskusnog inžinjerskog tima. Na tom putu konstantno investiramo u razvoj i oplemenjivanje tržišta, podstičući razumijevanje cjelokupnih rješenja od strane partnera i krajnjih korisnika.

SYS Company 1999. godine postao je autorizirani Cisco Systems distributer za Bosnu i Hercegovinu, da bi već u drugoj godini poslovanja dobili status autoriziranog Microsoft distributera za Bosnu i Hercegovinu. Distribucijski portfolio širimo 2003. godine, kada smo upotpunili našu ponudu sa infrastrukturalnim rješenjima kompanije Rittal, dok smo 2007. godine započeli saradnju i sa francuskim proizvođačem rješenja za besprekidno napajanje Infosec.

Prepoznati kao istinski value added distributor, 2008. godine postajemo autorizirani distributer EMC2 za Bosnu i Hercegovinu. Danas je ova distribucija proširena sa kompletnim Dell Technologies value portfoliom.

2017. godinu započinjemo sa distribucijom proizvoda iz scanning and printing portfolia Honeywell, još jednog svjetski poznatog proizvođača, da bismo krajem 2018. godine potpisali distributerski ugovor sa još jednim svjetskim liderom, ovaj put na polju video-nadzora, kontrole pristupa i video-prezentacijske opreme, Dahua Technology.

Posebno smo ponosni da 2019. otvaramo vrata SYS Company edukacijskog centra sa 4 moderno opremljene sale kapaciteta 80 mjesta. SYS Company edukacijski centar svojim će polaznicima omogućiti pohađanje inovativnih IT i poslovnih edukacija čiji se programi temelje na višegodišnjem iskustvu naših konsultanata u implementaciji vodećih tehnologija u različitim granama industrije.

Budite na vrijeme informisani o našim uslugama i akcijama.

Prijavite se na našu mailing listu: