fbpx

Edukacijski centar

Za poslovni i lični rast i razvoj od neizmjerne je važnosti pouzdan i siguran partner. SYS Company edukacijski centar vidi sebe upravo u toj ulozi. Povjerite nam svoje poslovanje, a mi ćemo iskoristiti naše znanje i stručnost kako bismo vam osigurali najbolji doživljaj učenja, mjerljive i trajno primjenjive rezultate.

SYS Company edukacijski centar, osnovan 2019. godine, je specijaliziran za IT i poslovne edukacije. U sklopu našeg edukacijskog centra organizujemo stručne i specijalističke IT edukacije, poslovne seminare i konferencije iz svih ključnih područja poslovanja.

Naša je misija podržati proces cjeloživotnog obrazovanja za sve, individualce i organizacije, kompanije i institucije, te da primjenom savremenih metoda IT, poslovne edukacije i konsaltinga pomognemo svojim klijentima da povećaju i osnaže intelektualni kapital, performanse kao i profitabilnost svog poslovanja.

Pomno slušamo Vaše želje i potrebe, te se prilagođavamo svim zahtjevima kako bismo osigurali najveći kvalitet prijenosa znanja. Naša misija je da vam omogućimo sticanje relevantnih znanja, u pravom trenutku i na pravi način, uz pomoć stručnog tima SYS Company edukacijskog centra sastavljenog od najbolji eksperata iz Bosne i Hercegovine i regiona.

Naši predavači su aktivni profesionalci koji rade u vodećim kompanijama u Bosni i Hercegovini ali i regionu. Suština je da vještine, znanja i iskustva koja vam prenose oni redovno koriste u svakodnevnoj praksi. Vi učite praktično, savremeno i relevantno znanje.

Šta Vam nudi SYS Company edukacijski centar?

 Povjerenje

Kompetencije
Integritet, sposobnosti i rezultate
Briga za klijenta, vještine
Znanje, kredibilitet
Iskustvo i izvedbu

Stručnost

Višegodišnje iskustvo i zadovoljstvo partnera
Dokazani rezultati
 Poznavanje prilika na tržištu, prepoznavanje potencijala klijenta i tržišnih prilika
Iskustvo u različitim poslovnim djelatnostima
Iskustvo u radu s managerima, voditeljima i članovima tima

Posvećenost

Potičemo spremnost klijenta na promjene
Zadovoljstvo klijenta
Pred i post aktivnost
Podrška tijekom procesa transformacije
Kontinuirano praćenje klijenta

SYS Company edukacijski centar sastoji se od 4 sale koje su višenamjenske i dimenzijski prilagodljive. Moderno uređene sale opremljene su savremenom i kvalitetnom tehničkom opremom, zvučno izolirane te klimatizirane.

Izjave polaznika

Cjelokupni utisak za seminar Finansijski kontroling je odličan. Predavač Damir Sokolović je na veoma interesantan način, kroz svoje izlaganje uspio da ja kao polaznik seminara povežem pojedine procese u svojoj firmi tj. da ih bolje razumijem.

Selma Ahmetović
PBH Technologies d.o.o.

Cjelokupan sadržaj seminara je savršeno prilagođen ciljanoj grupi. Odlična interakcija između predavača i polaznika tokom cijelog seminara.

Amela Musić
inMotion d.o.o.

Jako dobro pripremljen seminar sa akcentom na bitne segmente kontrolinga. Veoma dobro ukomponovana praktična primjena.

Berina Oruč Mirvić
Robot General Trading Co d.o.o.

Cjelovit i poučan seminar sa konkretnim primjerima popraćenim još konkretnijim prijedlozima za unaprijeđenije ličnih vještina. Iskrene preporuke!

Hamza Okanović
inMotion d.o.o.

Seminar Finansijski kontroling je bio odličan! Damir Sokolović veoma dobro pripremljen predavač sa realnim pogledom na proces poslovanja. Sve pohvale za kompletnu organizaciju seminara!

Armin Gadžo
Gadžo Comerc d.o.o.

Jako kreativno izlaganje od strane gospodina Mladena i gospodina Emira. Njihovi savjeti diraju u samu srž naših problema i smatram da nakon ovog seminara moj pristup poslu i rezultati će biti znatno efikasniji. Hvala od srca i želim vam sve najbolje.

Admir Ališehović
inMotion d.o.o.

Seminar Finansijski kontroling je bio vrlo koristan. Predavač je vrlo zanimljiv, u objašnjavanju koristi primjere iz prakse što olakšava razumijevanje samog predavanja.

Sanja Stjepanović
Sarajevska berza - burza

SYS Company edukacijski centar

Adresa: Zmaja od Bosne 12c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 33 931 000
Fax: +387 33 931 002
E-mail: edu@sys.ba
Radno vrijeme: Pon - Pet 09-17h