fbpx

Izjave polaznika

Seminar Finansijski kontroling je bio odličan! Damir Sokolović veoma dobro pripremljen predavač sa realnim pogledom na proces poslovanja. Sve pohvale za kompletnu organizaciju seminara!
Armin Gadžo
Gadžo Comerc d.o.o.
Cjelovit i poučan seminar sa konkretnim primjerima popraćenim još konkretnijim prijedlozima za unaprijeđenije ličnih vještina. Radujme se sljedećem seminaru.
Iskrene preporuke!
Hamza Okanović
inMotion d.o.o.
Cjelokupan sadržaj seminara je savršeno prilagođen ciljanoj grupi. Odlična interakcija između predavača i polaznika tokom cijelog seminara.
Amela Musić
inMotion d.o.o.
Jako dobro pripremljen seminar Finansijski kontroling sa akcentom na bitne segmente kontrolinga. Veoma dobro ukomponovana praktična primjena.
Berina Oruč Mirvić
Robot General Trading Co d.o.o.
Seminar Finansijski kontroling je bio vrlo koristan. Predavač je vrlo zanimljiv, u objašnjavanju koristi primjere iz prakse što olakšava razumijevanje samog predavanja.
Sanja Stjepanović
Sarajevska berza - burza
Seminar Finansijski kontroling je odličan. Predava je na veoma interesantan način, kroz svoje izlaganje uspio da ja kao polaznik seminara povežem pojedine procese u svojoj firmi tj. da ih bolje razumijem.
Selma Ahmetović
PBH Technologies d.o.o.
Seminar sam sušila u trenutku koji je najbolje odgovorio potrebama kompanije u kojoj radim. Seminar Key Account Management je izvrstan, kao i predavač Sead Bašić.
Meliha Džizić
JP Elektroprivreda BiH
Pozitivna atmosfera, novi kontakti kroz razmjenu prisustva određenim procesima, kao i usvajanje novih vještina vezano za upravljanje ključnim kupcima.
Nermina Vrabac
Menprom d.o.o.
Veoma dobro koncipiran, tematski blizak i primjerima praćen seminar. Predavač Seda zna šta govori bogat iskustvom i spreman da prilagodi tematsku terminologiju onima koji nisu imali dovoljno predznanja.
Jasmin Lutvikadić
cargo-partner d.o.o.
Mogu samo da pohvalim organizaciju i predavača dr.sc. Mirnu Pajević, jako sam zadovoljna SYS Company seminarima. Radujem se daljnjoj saradnji.
Violeta Lasić
Agencija za pruzanje usluga u zracnoj plovidbi
Vrlo kompleksna materija sažeta u jednodnevni interaktivni seminara i kao takva će zasigurno koristiti u praksi. Sve pohvale organizatoru!
Ivica Vasilj
Partner Mikrokreditna Fondacija
Seminar je bio od velike koristi za prodajne efekte u poslovanju. Jako konstruktivan i zanimljiv predavač i seminar. Seminar koji se „MORA“ odslušati.
Hadis Toromanović
Bosna Bank International