fbpx

Microsoft Network 8

Microsoft Network 8 konferencija će se održati od 18. do 20. Aprila u Neumu. MS Network  se održava već niz godina u Bosni i Hercegovini. Učesnici će imati priliku da prisustvuju predavanjima vezanim za digitalnu transformaciju, razvoj aplikativnih rješenja, infrastrukturu i sigurnost, poslovnu upotrebu tehnoloških rješenja, te predavanja stručnjaka iz MS community, edukacijska rješenja i studije slučaja.

Kao i svake godine dosada, SYS Company je Gold Sponzor MS Network konferencije.

Ove godine nam je zadovoljstvo predstaviti našeg gosta predavača,  Ermina Džinića. Gospodin Džinić je trenutačno CTO Lihtenštajnske kompanije Chainium i ima dugogodišnju historiju rada sa business alatima, data analizom, metodologijom razvoja software-a i database sistemima.

Predavanje će biti vezano za Azure Machine Learning i korištenjem Power BI u praksi. Više informacija možete pronaći na linku ispod:

https://msnetwork.ba/lecture/372

Među predavačima se također ubraja naš vlastiti Omar Kudović. Omar je jedan od naših cijenjenih senior sistem inžinjera. Ima preko 15 godina iskustva u polju IT-a i od 2013. ima titulu Microsoft MVP-a za Skype for Business.

Predavanje će biti detaljna analiza rada u Azure Information Protection sistemu. Više informacija možete pronaći na linku ispod:

https://msnetwork.ba/lecture/185