fbpx
Microsoft Teams u poslovnoj praksi
Slider

Webinar: Microsoft Teams u poslovnoj praksi

Datum održavanja: Četvrtak, 21.05.2020.

Webinar je ograničen na 20 učesnika!

Microsoft Teams je platforma osmišljena kao središte za timski rad u Microsoft 365. Pozivanje kolega i vanjskih saradnika, razmjenjivanje poruka, dokumenata, rad na zajedničkim projektima, audio i video konferencijski pozivi i još puno toga moguće je uz Teams-e, neovisno o mjestu gdje se nalazite.

Ova edukacija omogućiti će Vam jednostavno snalaženje u aplikaciji Teams, upoznati Vas sa svim ključnim, ali i dodatnim opcijama i naučiti kako da izvučete maksimum iz kolaboracije i zajedničkog rada na dokumentima s kolegama i vanjskim saradnicima, organizujete timske sastanke i konferencijske pozive, te olakšate i ubrzate vaš svakodnevni posao.

Pomoći ćemo Vam organizovati Live Evente putem Microsoft Teamsa.

Kroz seminar će vas voditi Omar Kudović, Microsoft MVP.

Teme webinara:

MS Teams osnove

Pregled MS Teams opcija
Postavke za korištenje uređaja (kamere i mikrofoni)
Kreiranje i upravljanje timova
Kreiranje i upravljanje kanalima

MS Teams aplikacije

Dodavanje i konfigurisanje aplikacija
Dodavanje i upravljanje timovima

MS Teams sastanci

Zakazivanje sastanaka
Priprema i upravljanje sastancima
Rad tokom sastanka
Rad sa dijeljenjim dokumentima
Snimanje

MS Teams Live Event

Priprema i upravljanje Teams Live Event
Uloga producenta
Rad na pripremi sastanka
Upravljanje sastankom
Kontrola Q&A
Snimanje
Izvještavanje
Uloga prezentera
Priprema za sastanak
Dijeljenje sadržaja
Pripreme uređaja
Kontrola sastanka sa strane producenta

MS Teams test

Proba gore navedenih aktivnosti kroz Join Teams Meeting opcije i Teams Live Event

Cilj webinara:

Osnovni cilj ove edukacije je približiti Teams aplikaciju polaznicima webinara i naučiti kako biti produktivan u uredskom poslovanju. Kroz upoznavanje s Teams platformom, postojat će niz interaktivnih zadataka kroz koje će uposlenici webinara upoznati Teams aplikacije, naučiti dijeliti i kolaborirati dokumentaciju sa članovima svoga tima, kreirati i održati konferencijske pozive i mnoge druge stvari.

Webinar je namijenjan:

Webinar je namijenjen zaposlenicima u uredima, studentima, freelancerim sa ciljem upoznavanja sadržaja Microsoft Teams-a kao alata za rad.

Predavač:

omar web nova

Omar Kudović, Microsoft MVP
Posjeduje iskustvo preko 15 godina, u kojem je većinu vremena proveo na instalacijama i integracijama Windows Server, Exchange Server i telekomunikacija. Posljednjih nekoliko godina aktivno radi na raznim projektima implementacije riješanja za Microsoft365 / Exchange / Cloud solutions (Office365 / Azure) u poslovnom okruženju. Svoja iskustva predstavljao je na Microsoft Network, Microsoft Community Conference, European Collaboration Summit, #Tarabica, Microsoft TechDays, Indeed Bulgaria, KulenDayz, Microsoft Indeed, ATD Zagreb, Sinergija, te drugim konferencijama u regiji i Europi. Također je aktivan član MS Community BiH.

Od 2013. šest puta nagrađen od strane Microsoft s MVP titulom za Skype4B / Office365 Apps and Services. U privatnom životu bavi se Hi Fi, piše recenzije o vinima, sluša rockabilly i strastveni kolekcionar muzike.

Cijena:

Kotizacija za učešće na webinaru Microsoft Teams u praksi iznosi 155,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 125,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 105,00 KM (+17% PDV).

​Cijena uključuje:

 Učešće na webinaru putem Microsoft Teamsa
 Dokumentacija i nastavni materijali u elektronskoj formi
 Potvrdu o učešću na seminaru

Vrijeme održavanja webinara:

Vrijeme: 21. maj, 10-14h

Platforma za održavanje webinara: Microsoft Teams, nije potrebna instalacija kod polaznika, registrirani polaznici dobivaju link za uključenje u webinar.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem:

E-mail: edu@sys.ba, Tel: 033 931 000

Izjave polaznika:

Seminar Finansijski kontroling je bio vrlo koristan. Predavač je vrlo zanimljiv, u objašnjavanju koristi primjere iz prakse što olakšava razumijevanje samog predavanja.

Sanja Stjepanović
Sarajevska berza - burza

Cjelovit i poučan seminar sa konkretnim primjerima popraćenim još konkretnijim prijedlozima za unaprijeđenije ličnih vještina. Iskrene preporuke!

Hamza Okanović
inMotion d.o.o.

Cjelokupni utisak za seminar Finansijski kontroling je odličan. Predavač Damir Sokolović je na veoma interesantan način, kroz svoje izlaganje uspio da ja kao polaznik seminara povežem pojedine procese u svojoj firmi tj. da ih bolje razumijem.

Selma Ahmetović
PBH Technologies d.o.o.

Seminar Finansijski kontroling je bio odličan! Damir Sokolović veoma dobro pripremljen predavač sa realnim pogledom na proces poslovanja. Sve pohvale za kompletnu organizaciju seminara!

Armin Gadžo
Gadžo Comerc d.o.o.

Cjelokupan sadržaj seminara je savršeno prilagođen ciljanoj grupi. Odlična interakcija između predavača i polaznika tokom cijelog seminara.

Amela Musić
inMotion d.o.o.

Jako dobro pripremljen seminar sa akcentom na bitne segmente kontrolinga. Veoma dobro ukomponovana praktična primjena.

Berina Oruč Mirvić
Robot General Trading Co d.o.o.

Jako kreativno izlaganje od strane gospodina Mladena i gospodina Emira. Njihovi savjeti diraju u samu srž naših problema i smatram da nakon ovog seminara moj pristup poslu i rezultati će biti znatno efikasniji. Hvala od srca i želim vam sve najbolje.

Admir Ališehović
inMotion d.o.o.

Reference:

SYS Company d.o.o. je bosanskohercegovačka IT kompanija osnovana 1999. godine. Od samog osnivanja, etablirao se kao istinski value added distributer sa ciljem da svojim partnerima i korisnicima pruži najveći mogući kvalitet proizvoda i usluga, što je i danas osnovna odlika kompanije.

Naše višegodišnje iskustvo u distribuciji, analizi poslovnih i IT procesa, te implementaciji IT rješenja smo sticali kako kod malih, tako i kod srednje velikim i enterprise kompanijama unutar različitih grana poslovanja kao što su telekomunikacije, proizvodnja, bankarstvo, osiguranje, distribucija, maloprodaja i vladine institucije.

Izvrsnost je ono što nas istinski pokreće. Vodeću poziciju na tržištu gradimo na stručnosti našeg prodajnog i inžinjerskog kadra, praćenju postojećih i kreiranju novih trendova na IT tržištu, kao i na pružanju podrške poslovnim procesima i sistemima naših partnera i korisnika.

Naša misija je razvijanje povjerenja i partnerstva, a naš primarni zadatak je razvijanje potražnje za proizvodima i rješenjima svojih principala, te profesionalnim uslugama našeg iskusnog inžinjerskog tima. Na tom putu konstantno investiramo u razvoj i oplemenjivanje tržišta, podstičući razumijevanje cjelokupnih rješenja od strane partnera i krajnjih korisnika.

SYS Company 1999. godine postao je autorizirani Cisco Systems distributer za Bosnu i Hercegovinu, da bi već u drugoj godini poslovanja dobili status autoriziranog Microsoft distributera za Bosnu i Hercegovinu. Distribucijski portfolio širimo 2003. godine, kada smo upotpunili našu ponudu sa infrastrukturalnim rješenjima kompanije Rittal, dok smo 2007. godine započeli saradnju i sa francuskim proizvođačem rješenja za besprekidno napajanje Infosec.

Prepoznati kao istinski value added distributor, 2008. godine postajemo autorizirani distributer EMC2 za Bosnu i Hercegovinu. Danas je ova distribucija proširena sa kompletnim Dell Technologies value portfoliom.

2017. godinu započinjemo sa distribucijom proizvoda iz scanning and printing portfolia Honeywell, još jednog svjetski poznatog proizvođača, da bismo krajem 2018. godine potpisali distributerski ugovor sa još jednim svjetskim liderom, ovaj put na polju video-nadzora, kontrole pristupa i video-prezentacijske opreme, Dahua Technology.

Posebno smo ponosni da 2019. otvaramo vrata SYS Company edukacijskog centra sa 4 moderno opremljene sale kapaciteta 80 mjesta. SYS Company edukacijski centar svojim će polaznicima omogućiti pohađanje inovativnih IT i poslovnih edukacija čiji se programi temelje na višegodišnjem iskustvu naših konsultanata u implementaciji vodećih tehnologija u različitim granama industrije.

Budite na vrijeme informisani o našim uslugama i akcijama.

Prijavite se na našu mailing listu: