fbpx

Najam sale

SYS Company edukacijski centar smješten je u Sarajevu na adresi Zmaja od Bosne 12c (Kubus C). Na više od 300 m2 moderno uređenog prostora, s 4 višenamjenske i dimenzijski prilagodljive sale opremljene vrhunskom tehnologijom, uz kvalitetnu i individualiziranu podršku našeg tima.

Koristite naše sale za sastanke, prezentacije, intervjue, pregovore sa klijentima ili interne obuke svojih uposlenike. Ketering, kafe servis, oprema za projekcije, kao i druge usluge dostupne su kako biste imali sve što vam je potrebno za sastanke. Rezervišite svoj termin i započnite!

Zašto odabrati sale SYS Company edukacijskog centra?

Iznajmite sale za sastanke na onoliko vremena koliko Vam je potrebno.

Raspored u sali pripremamo u skladu sa razlogom održavanja Vašeg sastanka.

Rezervišete sale za sastanke telefonskim pozivom ili putem e-maila.

Sala će biti uređena za Vas kada stignete!

Naš prostor raspolaže sa četiri sale: konferncijska sala, velika sala, mala sala i sala za sastanke.

Konferencijska sala
Pogodna za održavanje većih prezentacija, seminara, meetup ili sličnih događaja. Kapacitet sale je 50 sjedećih mjesta i opremljena je najsavremenijom audio-vizuelnom opremom.

Velika sala
Pogodna za održavanje radionica, networking i drugih manjih događaja. Kapacitet sale je 25 sjedećih mjesta ili 15 mjesta u rasporedu za radionice. Opremljena je audio-vizuelnom opremom.

Mala sala
Pogodna za održavanje kurseva, radionica, networking i drugih manjih događaja. Kapacitet sale je 20 sjedećih mjesta ili 13 mjesta u rasporedu za radionice. Opremljena je audio-vizuelnom opremom.

Sala za sastanke
Pogodna za manje timove koji u reprezentativnom okruženju treba da održe fizički sastanak ili video konferenciju. Kapacitet sale je 5-7 sjedećih mjesta. Sala je opremljena Cisco webex boardom.

Platite po satu za potpuno opremljenu salu za sastanke, uključujući uređaje, nameštaj, internet velike brzine i recepciju.