fbpx

SYS Company sponzor NetWork 9 konferencije

SYS Company d.o.o. sa ponosom može istaći da je već devetu godinu zaredom sponzor NetWork 9 konferencije koja će se održati u periodu od 27. do 29. marta 2019. godine u Neumu pod sloganom “Connecting the Dots”.

Network 9 konferencija ove godine u preko 80 predavanja donosi posljednje vijesti, teme i trendove vezane za umjetnu inteligenciju, Internet of Things, digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukuru, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps i multi-platformski razvoj.

Drugog dana konferencije, u četvrtak 28.03. u 9.00 sati u Sali 4, grupa inžinjera iz SYS Company održat će interaktivnu sesiju: „Savršen recept za jednostavan IT”.

Od malih preduzeća, predstavništava srednjih i velikih kompanija, proizvodnih pogona, prodajnih lanaca, obrazovnih, finansijskih, javnih institucija itd., od onih koji imaju “čovjeka za sve” do onih koji imaju velike IT timove, svi se pitaju:

✔️ kako riješiti nove izazove koristeći postojeći IT i investicije u njegov razvoj;
✔️ kako ostati aktuelan i konkurentan?

Ne odgovaramo na pitanja da li je IT uopšte potreban ili ne (to je valjda danas svima jasno) već kako optimizovati takve investicije tako da krajnji ishod bude jednostavan, svrsishodan, te da unaprijedi poslovne procese i ostane finansijski isplativ.

Po prvi put na konferencijama ovog tipa, naš inžinjerski tim sastavljen od stručnjaka iz više IT oblasti će vam kroz interaktivnu diskusiju predstaviti SYS Company “modus operandi”: kako analiziramo potrebe naših klijenata, na koji način komuniciramo naš portfolio proizvoda i profesionalnih usluga i na koji način koncipiramo on-premise, hibridna i cloud rješenja kojima rješavamo izazove s kojima se susrećete? Pozivamo vas da zajedno podijelimo savršen recept za jednostavan IT. Glavni sastojci i svi začini uključeni.

Predavači:

Omar Kudović

omar@sys.ba

Edin Mekić

edin.mekic@sys.ba

Muamer Srnja

muamer@sys.ba

Faruk Zuko

faruk.zuko@sys.ba