fbpx

Dell Technologies

Informacija je vaša najvažnija imovina. DellEMC pruža niz rješenja za pohranu i sigurnost podataka za sve tipove i veličine kompanija. Kombinirajući hardverske sisteme, softver, usluge, odnosno rješenja, možemo kreirati sveobuhvatnu informacijsku infrastrukturu za rad bilo koje kompanije.

Prepoznatljivom value added distribucijom, Sys Company je prepoznat kao partner koji će osigurati da rješenja i proizvodi DellEMC nađu mjesta u kompanijama kojima su informacije bitne i koje vode računa o istim. Kao vodeća svjetska kompanija za razvoj tehnologija i rješenja za informatičku infrastrukturu, DellEMC omogućuje kompanijama transformisanje svog konkurentskog pristupa kao i stvaranje vrijednosti iz informacija. Svojim korisnicima pomaže da budu uspješni i omogućuje im da se usmjere na informacije umjesto na informatičke tehnologije, u smislu maksimalnog rasta vrijednosti informacija, unapređenja razine usluge, brze reakcije na promjene i zaštite informacija od gubitka ili neautorizovanog pristupa.

Sys Company je ujedno ovlašteni distributer i servisni partner opreme za DellEMC, te posjeduje vlastiti autorizirani servis od proizvođača ponuđene opreme. Sys Company kao DellEMC ASN (Authorized Services Network) ima educirane inžinjere koji su na raspolaganju našim partnerima, kao i lokalni lager rezervnih dijelova za opremu i rješenja ovog proizvođača.

DELL EMC2: Storage – Entry and Mid Range Family

DELL EMC2: Storage - Enterprise

Data protection products

KONTAKT ZA DELL EMC


Amar Mujkić
Asistent prodaje
Email: amar@sys.ba
Edin Mekić
Sistem inžinjer
Muamer Srnja
Sistem inžinjer