fbpx

Microsoft 365 Business

Sigurno poslujte i vodite vaše poslovanje

71%

Cyber napada usmjereno je na mala preduzeća

Hakerima su potrebne samo 4 minute da dođu u vašu mrežu, ali 99 + dana je u prosjeku potrebno firmama da otkriju da su hakirane. Oko 60% malih preduzeća izlazi iz poslovanja nakon cyber napada, a prosječni trošak popravka iznosi više od 100 000 KM.

Mala preduzeća moraju se baviti istim cyber napadima i istim propisima o industriji i vladi  kao i velike kompanije, ali bez podrške velikog IT odjela za provedbu zaštite.

Jeste li zaštićeni od cyber prijetnji? 

Ransomware i phishing Curenje podataka Slabi kredencijali
91% cyber napada počinje sa phishing e-pošte. Jedan zaposlenik klikom na link u phishing e-pošte može zaključati sve korisnike unutar sistema.
58% korisnika slučajno dijeli informacije. Šta se dogodi u vašoj organizaciji ako pojedinac slučajno pošalje povjerljivu datoteku pogrešnoj osobi? 81% hakerskih povreda koriste kompromitirane kredencijale. Da li vaši zaposlenici koriste iste lozinke za privatne i poslovne račune?
Zastarjela antivirusna zaštita Mobilni rizik Izgubljeni uređaji
Novi primjerak zlonamjernog softvera objavljuje se svake 4,2 sekunde. Možete li biti sigurni da svi vaši zaposlenici koriste najnoviju verziju AntiVirusa i antispama? 20% radnika koristi privatne mobilne uređaje za rad bez znanja poslodavca. Vaši zaposlenici bi mogli pristupati osjetljivim informacijama vaše kompanije sa nesigurnih uređaja. Statistika pokazuje da u prosjeku svake 53 sekunde jedan mobilni uređaj bude ukraden. Možete li podatke sa kompromitiranih uređaja  izbrisati daljinskim upravljanjem?

Ako niste sigurni u sigurnost Vaših podataka i uređaja vaše kompanije, niste sami. Zbog složenosti i velikih izdataka mnoga preduzeća ne smatraju cyber sigurnost visokim prioritetom.

Kao Microsoftov partner možemo vam pomoći

Možemo vam pomoći u zaštiti poslovnih podataka, uključujući osjetljive informacije koje žive u cloud aplikacijama, zaštititi vas od slučajnih curenja podataka i poboljšati usklađenost. Obično počinjemo sa ocjenom vaše trenutne tehnologije i nivoom sigurnosnog rizika.

Integrisano rješenje za pomoć u očuvanju vaše firme

Microsoft 365 Business objedinjuje najbolje u jednom proizvodu, najbolji je u svojoj Business Premium Office 365 klasi, uz napredne mogućnosti upravljanja sigurnošću i uređajima.

Zaštita od sigurnosnih prijetnji

Zaštita poslovnih podataka od curenja

Upravljanje pristupom poslovnim informacijama

Zaštitite inbox od spama i virusa, blokirajte ransomware i phishing napade i održavajte svoje uređaje sigurnim sa Windows 10

Ograničavanje kopiranja i spremanja poslovnih informacija, blokiranje
dijeljenja osjetljivih informacija kao što su brojevi kreditnih kartica i
sigurnosno kopiranje e-pošte u sigurnu arhivu

Ograničite pristup poslovnim informacijama, zaštitite zajedničke dokumente, preuzmite punu kontrolu nad poslovnim informacijama putem mobilnih uređaja i ojačajte siguran pristup uređajima

Zašto odabrati Microsoft 365 Business?

 Nudi jednostavno, potpuno sigurnosno rješenje za kupce svih veličina
 Smanjuje troškove održavanja i upravljanja
 Usklađuje vaše poslovne ciljeve kroz svoju platformu za produktivnost

Zašto da izaberete baš nas?

Kao vaš partner, pružat ćemo vam smjernice, preporuke i najbolje prakse kako bi vaši poslovni podaci bili sigurni od unutrašnjih i vanjskih prijetnji s jednostavnim, isplativim rješenjem: Microsoft 365 Business.

KONTAKT ZA MICROSOFT


Dalida Breški
Prodajni manager
Emir Hulusić
Voditelj edukacijskog centra
Email: emir@sys.ba
Ninela Čaušević
Asistent prodaje
Omar Kudović
Sistem inžinjer
Email: Omar@sys.ba
Edin Mekić
Sistem inžinjer
Alen Telibećirović
Sistem administrator
Email: alen@sys.ba