fbpx

Office 365

Office 365 je Office koji poznajete iz fleksibilnosti Cloud-a

Office 365 vam pruža prepoznatljiv i moćni Office uz fleksibilnost Cloud-a. Pomoću sistema Office u Cloud-u, aplikacije i podaci su vama gdje god krenete, bilo da radite van mreže na stolnom kompjuteru, na mreži ili na nekom od mobilnih uređaja.

E-mail servis poslovne klase Vrhunski e-mail servis koji je dovoljno moćan za posao koji radite i koji pojednostavljuje vaše zadatke. To je e-mail sistem Office 365 poslovne klase. Uz 50 GB memorije po korisniku, možete da čuvate potrebne poruke i datoteke, šaljete poruke do 25 MB veličine i uvijek imati dostupne svoje kontakte i kalendar.

Online sastanci Office 365 vam daje mogućnost održavanja online sastanaka za do 250 učesnika, uz potpunu audio i video podršku, te opciju djeljenja sadržaja ekrana, prezentacija i bilješki, uz potpunu interaktivnost svih učesnika sastanka putem bilo kog HTML5 brauzera.

Pohrana podataka u Cloud i jednostavnost djeljenja sadržaja 1TB memorijskog prostora omogućava vam da pohranjuete i jednostavno dijelite svoje podatke, uz dostupnost i sinhronizaciju na svim vašim uređajima čak i kad nemate internet pristup.

Privatna društvena mreža i kolaboracija Yammer je društvena mreža koja omogućava svim zaposlenim da na jednostavan način budu povezani, dijele informacije putem mreže i ubrzaju radni proces i proces donošenja odluka.

Tehnička podrška Uz Office 365 telefonska i online podrška vam je dostupna za sva pitanja i pomoć pri korištenju, implementaciji i instalaciji Office 365 servisa.

Jednostavnije upravljanje IT infrastrukturom

Preseljenjem poslovanja u Cloud smanjujete IT infrastrukturu i troškove kompanije. Vaši podaci se čuvaju u globalnim centrima za pohranu podataka, uz maksimalnu sigurnost i bezbjednost.

Finansijski podržan ugovor o nivou usluga

Garantovanih 99,9% operativnog rada, finansijski podržan ugovor o nivou usluga.

Smanjite kapitalne troškove Office 365 je dostupan na bazi mjesečne pretplate i ulazi u operativne troškove kompanije.

Uvijek ažurirane aplikacije. Office 365 je smješten u Cloud-u i aplikacije su uvijek ažurirane. Zaboravite na zakrpe i dodatna ažuriranja. Microsoft ažurira aplikacije i dodaje nove mogućnosti na mjesečnoj osnovi.

Smanjite troškove nabavke uređaja i korištenja energije Bez servera za e-mail, pohranu podataka i internet stranica uspješno ćete smanjiti troškove trošenja električne energije na dnevnom nivou i budućih troškova kupovine novih server uređaja.

Licenciranje po korisniku Pojednostavite licenciranja i omogućite svakom korisniku da ima najnoviju tehnologiju dostupnu na do 5 PC/Mac i 5 mobilnih uređaja. Ostvarite uštedu u odnosu na tradicionalno licenciranje po uređaju.

Prilagodite se brže rastu kompanije Office 365 raste sa vama — dodavanje novih korisnika je lako kao i kupovina licence.

Licencirajte u skladu s potrebama Office 365 pruža više planova licenciranja prilagođenih veličini i potrebama kompanije i svakog korisnika.

Office 365 i fleksibilnost Cloud-a za savremeni način rada

Obavite posao sa bilo kog mjesta Gdje god da se nalazite Office 365 vam omogućava da radite sa najnovijim alatima i pristupi te svim svojim podacima i obavite posao.

Radite bolje zajedno Office 365 nudi e-mail servis poslovne klase, djeljenje kalendara, instant poruke, online konferencije i pristup ažuriranim podacima pohranjenim u Cloud-u. Sarađujte na projektima u stvarnom vremenu i bez kompromisa sigurnosti podataka.

Odaberite svoj Office 365 plan

Office 365 vam pruža prepoznatljiv i moćni Office uz fleksibilnost Cloud-a. Pomoću sistema Office u Cloud-u, aplikacije i podaci su sa vama gdje god da krenete, bilo da radite van mreže na stolnom kompjuteru, na mreži ili na nekom od uređaja. Rukovodite preduzećem na lakši način uz Office 365.

Planovi za Office 365

KONTAKT ZA MICROSOFT


Dalida Breški
Prodajni manager
Emir Hulusić
Voditelj edukacijskog centra
Email: emir@sys.ba
Ninela Čaušević
Asistent prodaje
Omar Kudović
Sistem inžinjer
Email: Omar@sys.ba
Edin Mekić
Sistem inžinjer
Alen Telibećirović
Sistem administrator
Email: alen@sys.ba