fbpx

Racksis

RACKSIS je novi brand na našem tržištu, a odlikuju ga jednostavnost, moderan dizajn i visok nivo kvaliteta, te širina ponude koja može odgovoriti svim izazovima, a koja uključuje zidne, samostojeće i vanjske ormare u različitim serijama koje idu od osnovnih (SOHO, Silver i Slim) Eco Standing, do naprednih NetworkActiveServer i Open Frame serija, te vanjskih zidnih i stubnih ormara sa IP66 zaštitom, klimatizacijom i anti-vandal sistemom zaključavanja.

Naš fokus, kada je u pitanju RACKSIS, bit će na SOHO (Small Office and Home Office) segmentu, gdje već u ponudi imamo rack ormare dimenzija 4U7U9U i 12U u crnoj boji sa pratećim dodacima (police, napojne letve, osvjetljenja, patch-paneli, organizatori kablova, ventilatori).
SOHO rack ormari svoju upotrebu imaju najviše u sistemima video-nadzora, manjih serverskih jedinica i switcheva u manjim firmama, kućnim uslovima ili u okruženjima sa disperziranom mrežom.

racksis

SOHO segment odlikuje i kompaktnost obzirom da originalno dolaze rastavljeni i spakovani u kutije, uz upustvo za sastavljanje na našem jeziku.

Kocaeli Kaya Elektromekanik, proizvođač RACKSIS rack ormara, u industriji je proizvodnje elektro-mehaničkih sklopova i kućišta od 1961. godine. Proizvodnja brenda RACKSIS započeta je 2015. godine po EN standardima, te IEC RoHS i CE certifikatima, kao i ISO 9001:2008 certifikatom upravljanja kvalitetom. SYS Company ovlašteni je partner kompanije Kocaeli Kaya Elektromekanik i ekskluzivni distributer brenda RACKSIS za Bosnu i Hercegovinu.

KONTAKT ZA RACKSIS


Hilmija Arnautović
Prodajni manager