fbpx

SYS Company stavlja na raspolaganje resurse i znanje za rad na daljinu

Poštovani, u ovom veoma teškom vremenu za društvo u cjelini, cilj nam je pomoći da se u što većem broju poštuju preporuke kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva za suzbijanje širenja Corona virusa (COVID-19). Stoga, kao društveno odgovorna firma, SYS Company stavlja na raspolaganje resurse i znanje, kako bi se osigurao rad na daljinu za što veći broj osoba, a preko cloud servisa naših principala Microsoft i Cisco.

Ova dva tehnološka lidera su obezbijedila privremeni besplatan pristup cloud resursima kako za timsku kolaboraciju, tako i za udaljeni pristup resursima u vlastitim mrežama korisnika. Microsoft je obezbijedio upotrebu Microsoft Teams cloud servisa, dok je Cisco obezbijedio upotrebu Webex servisa, te Umbrella, Duo i AnyConnect servise za siguran pristup resursima unutar kompanije (ukoliko su za to stvorene tehničke pretpostavke.).

Molimo Vas da se ne ustručavate da nas kontaktirate ukoliko imate pitanja ili želite da koristite predmetne cloud resurse tokom ovog kriznog perioda.
Svim građanima Bosne i Hercegovine, te kompletnoj poslovnoj zajednici želimo odlično zdravlje i vedar duh!

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem:
E-mail: info@sys.ba, Tel: 033 931 000

Vaš SYS Company tim!

Budite na vrijeme informisani o našim uslugama i akcijama.

Prijavite se na našu mailing listu: