Microsoft 365 Security and Compliance

U svakom poslovnom okruženju u današnje vrijeme najviše se postavlja pitanje sigurnosti i bezbjednosti u radu sa dokumentima, mailovima, korisnicima. U Office-u 365 je, također, veliki fokus na bezbjednost i sigurnost. Na ovoj prezentaciji ćete imati mogućnost da vidite kako izgledaju postavke i konfiguracije za bezbjednost i sigurnost, šta možete pratiti, kontrolisati, kakva pravila postavljati i koje izvještaje dobijati? Za ovaj trening ćemo koristiti Microsoft365 E3 plan sa dodacima EMS E3 (MDM, InTune, AIP), te pregledati šta je moguće odraditi kroz Securtity & Compliance konzolu.

Prezentacija je planirana da bude prikazana kroz demo, uz veoma malo korištenja slajdova.

Pozivamo Vam da iskoristite ovu jedinstvenu priliku te se radujemo Vašem dolasku. 

 

Kome je namijenjena prezentacija?

Prezentacija je prvenstveno namijenjena IT managerima ali i timovima koji su unutar organizacije odgovorni za sigurnost poslovnog sistema i njihovih informacija.

Predavač

56a2c858-23af-4667-af03-f92a46b76c08

Omar Kudović (MVP)

Zaposlen u SYS Company d.o.o. Sarajevo na mjestu System Engineer. Posjeduje iskustvo preko 15 godina, u kojem je većinu vremena proveo na instalacijama i integracijama Windows Server, Exchange Server i OCS, Lync / Skype4B platformi. Posljednjih nekoliko godina aktivno radi na raznim projektima implementacije riješanja za Lync Server 2013 / Skype For Business / Exchange / Cloud solutions (Office365 / Azure) u poslovnom okruženju. Svoja iskustva predstavljao je na Microsoft Network, Microsoft Community Conference, #Tarabica, Microsoft TechDays, KulenDayz, Microsoft Indeed, ATD i Sinergija konferencijama. Također je aktivan član MS Community BiH. Od 2013. šest puta nagrađen od strane Microsoft s MVP titulom za Skype For Business. U privatnom životu bavi se Hi Fi, piše recenzije o vinima, sluša rockabilly i veliki kolekcionar muzike.

Mjesto i vrijeme održavanja prezentacije

SYS Company edukacijski centar 
Adresa: Zmaja od Bosne 12C (Kubus C), 71000 Sarajevo
Vrijeme: 26.09.2019. godine, 10.00 – 11.30h

Brunch time: 11.30h

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem:

E-mail: info@sys.ba, Tel: 033 931 000

Reference

SYS Company d.o.o. je bosanskohercegovačka IT kompanija osnovana 1999. godine. Od samog osnivanja, etablirao se kao istinski value added distributer sa ciljem da svojim partnerima i korisnicima pruži najveći mogući kvalitet proizvoda i usluga, što je i danas osnovna odlika kompanije.

Naše višegodišnje iskustvo u distribuciji, analizi poslovnih i IT procesa, te implementaciji IT rješenja smo sticali kako kod malih, tako i kod srednje velikim i enterprise kompanijama unutar različitih grana poslovanja kao što su telekomunikacije, proizvodnja, bankarstvo, osiguranje, distribucija, maloprodaja i vladine institucije.

Izvrsnost je ono što nas istinski pokreće. Vodeću poziciju na tržištu gradimo na stručnosti našeg prodajnog i inžinjerskog kadra, praćenju postojećih i kreiranju novih trendova na IT tržištu, kao i na pružanju podrške poslovnim procesima i sistemima naših partnera i korisnika.

Naša misija je razvijanje povjerenja i partnerstva, a naš primarni zadatak je razvijanje potražnje za proizvodima i rješenjima svojih principala, te profesionalnim uslugama našeg iskusnog inžinjerskog tima. Na tom putu konstantno investiramo u razvoj i oplemenjivanje tržišta, podstičući razumijevanje cjelokupnih rješenja od strane partnera i krajnjih korisnika.

SYS Company 1999. godine postao je autorizirani Cisco Systems distributer za Bosnu i Hercegovinu, da bi već u drugoj godini poslovanja dobili status autoriziranog Microsoft distributera za Bosnu i Hercegovinu. Distribucijski portfolio širimo 2003. godine, kada smo upotpunili našu ponudu sa infrastrukturalnim rješenjima kompanije Rittal, dok smo 2007. godine započeli saradnju i sa francuskim proizvođačem rješenja za besprekidno napajanje Infosec.

Prepoznati kao istinski value added distributor, 2008. godine postajemo autorizirani distributer EMC2 za Bosnu i Hercegovinu. Danas je ova distribucija proširena sa kompletnim Dell Technologies value portfoliom.

2017. godinu započinjemo sa distribucijom proizvoda iz scanning and printing portfolia Honeywell, još jednog svjetski poznatog proizvođača, da bismo krajem 2018. godine potpisali distributerski ugovor sa još jednim svjetskim liderom, ovaj put na polju video-nadzora, kontrole pristupa i video-prezentacijske opreme, Dahua Technology.

Posebno smo ponosni da 2019. otvaramo vrata SYS Company edukacijskog centra sa 4 moderno opremljene sale kapaciteta 80 mjesta. SYS Company edukacijski centar svojim će polaznicima omogućiti pohađanje inovativnih IT i poslovnih edukacija čiji se programi temelje na višegodišnjem iskustvu naših konsultanata u implementaciji vodećih tehnologija u različitim granama industrije.

Budite na vrijeme informisani o našim uslugama i akcijama.

Prijavite se na našu mailing listu: