Workshop VMware SD-WAN

31.10.2019. godine – SYS Company edukacijski centar

Izuzetno nam je zadovoljstvo, kao jedini Value Added Distributor, u saradnji sa Dell Technologies i VMware, predstaviti Vam novi portfolio proizvoda i rješenja i pozvati Vas na VMware SD-WAN™ Workshop (VMware by VeloCloud), koji će se održati u četvrtak, 31. oktobra 2019. godine u SYS Company edukacijskom centru sa početkom u 9.30 sati.

Tokom workshopa imati ćete priliku zajedno sa VMware specijalistom detaljno se upoznati sa VMware SD-WAN tehnologijom i vidjeti uživo način na koji ista radi kroz demonstraciju na licu mjesta.

VMware SD-WAN™ by VeloCloud® je cloud bazirano rješenje za mrežne administratore i vlasnike aplikacija koji žele obezbjediti performanse, odziv i dostupnost svojim krajnjim korisnicima, dok u isto vrijeme smanjuju troškove održavanja mrežnih sistema i linkova. VMware SDWAN osigurava stabilnu WAN platformu, sa punim izborom načina povezivanja, uključujući MPLS, LTE, Wi-Fi, i ostale tipove broadband konekcija. Kombinira višestruke linkove i koristi tehnologiju upravljanja saobraćajem kako bi odabrao najbolju putanju za svaku aplikaciju i servis te omogućio konzistentne performanse, prevazišao razne slučajeve vezane za kvalitet veze kao i moguće prekide. U stanju je prepoznati čak i najmanje devijacije u kvaliteti veze koje mogu imati uticaj na odziv aplikacije, te potom obezbjeđuje potrebne performanse preko odabranog linka koristeći tehnologiju izbjegavanja zagušenja veze, u isto vrijeme prilagođavajući parametre linka bez primjetnih smetnji na način na koji krajnji korisnici pristupaju sadržaju.

VMware SD-WAN omogućava kompanijama da sigurno podrže rast i razvoj aplikacija, agilnost svoje mreže i pojednostave svoju WAN infrastrukturu sa posebnim naglaskom na pristup udaljenim lokacijama – osiguravajući robusnu, sigurnu pristupu mrežu svojih udaljenih lokacija ka datacentru, cloud servisima i SaaS baziranim aplikacijama. Izgrađen na principima softverski definisanog umrežavanja i potpune automatizacije, kontinuiteta pristupa aplikacijama, te sigurnosti – nudi najbolje rješenje povezivanja od datacentra i cloud resursa do svake udaljene lokacije ponaosob.

Radujemo se još jednom zajedničkom druženju i osnaživanju kontakata i saradnje.

Učešće na Workshop VMware SD-WAN™ je besplatno, uz obaveznu prijavu zbog ograničenog broja mjesta i velikog interesa učesnika.

AGENDA

09.30 – 09.45 Registracija učesnika
09.45 – 10.30 Virtual Cloud Network
10.30 – 11.15 VMware SD WAN Benefits and Use Cases
11.15 – 11.30 Pauza za kafu
11.30 – 12.15 VMware SD WAN Architecture and Design
12.15 – 13.00 VMware SD WAN Demo, Q&A
13.00 – Brunch

Predavač

rados-visnja

Višnja Radoš, VMware Senior Sales Specialist, Middle Europe
U VMware korporaciji odgovorna je za mrežne tehnologije i sigurnost za područje srednje Evrope. Ima 12 godina iskustva u IT industriji radeći na transformacijskim projektima sa fokusom na mrežne tehnologije, automatizaciju i analitiku.

Mjesto i vrijeme održavanja prezentacije

SYS Company edukacijski centar 
Adresa: Zmaja od Bosne 12C (Kubus C), 71000 Sarajevo
Vrijeme: 31.10.2019. godine, 09.30 – 13.00h

Brunch time: 13.00h

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem:

E-mail: info@sys.ba, Tel: 033 931 000

Reference

SYS Company d.o.o. je bosanskohercegovačka IT kompanija osnovana 1999. godine. Od samog osnivanja, etablirao se kao istinski value added distributer sa ciljem da svojim partnerima i korisnicima pruži najveći mogući kvalitet proizvoda i usluga, što je i danas osnovna odlika kompanije.

Naše višegodišnje iskustvo u distribuciji, analizi poslovnih i IT procesa, te implementaciji IT rješenja smo sticali kako kod malih, tako i kod srednje velikim i enterprise kompanijama unutar različitih grana poslovanja kao što su telekomunikacije, proizvodnja, bankarstvo, osiguranje, distribucija, maloprodaja i vladine institucije.

Izvrsnost je ono što nas istinski pokreće. Vodeću poziciju na tržištu gradimo na stručnosti našeg prodajnog i inžinjerskog kadra, praćenju postojećih i kreiranju novih trendova na IT tržištu, kao i na pružanju podrške poslovnim procesima i sistemima naših partnera i korisnika.

Naša misija je razvijanje povjerenja i partnerstva, a naš primarni zadatak je razvijanje potražnje za proizvodima i rješenjima svojih principala, te profesionalnim uslugama našeg iskusnog inžinjerskog tima. Na tom putu konstantno investiramo u razvoj i oplemenjivanje tržišta, podstičući razumijevanje cjelokupnih rješenja od strane partnera i krajnjih korisnika.

SYS Company 1999. godine postao je autorizirani Cisco Systems distributer za Bosnu i Hercegovinu, da bi već u drugoj godini poslovanja dobili status autoriziranog Microsoft distributera za Bosnu i Hercegovinu. Distribucijski portfolio širimo 2003. godine, kada smo upotpunili našu ponudu sa infrastrukturalnim rješenjima kompanije Rittal, dok smo 2007. godine započeli saradnju i sa francuskim proizvođačem rješenja za besprekidno napajanje Infosec.

Prepoznati kao istinski value added distributor, 2008. godine postajemo autorizirani distributer EMC2 za Bosnu i Hercegovinu. Danas je ova distribucija proširena sa kompletnim Dell Technologies value portfoliom.

2017. godinu započinjemo sa distribucijom proizvoda iz scanning and printing portfolia Honeywell, još jednog svjetski poznatog proizvođača, da bismo krajem 2018. godine potpisali distributerski ugovor sa još jednim svjetskim liderom, ovaj put na polju video-nadzora, kontrole pristupa i video-prezentacijske opreme, Dahua Technology.

Posebno smo ponosni da 2019. otvaramo vrata SYS Company edukacijskog centra sa 4 moderno opremljene sale kapaciteta 80 mjesta. SYS Company edukacijski centar svojim će polaznicima omogućiti pohađanje inovativnih IT i poslovnih edukacija čiji se programi temelje na višegodišnjem iskustvu naših konsultanata u implementaciji vodećih tehnologija u različitim granama industrije.

Budite na vrijeme informisani o našim uslugama i akcijama.

Prijavite se na našu mailing listu: